Algemene voorwaarden

Hondsbossche Events
Versie: 2.0, datum: 13-06-2022

Toepasselijkheid van deze statement

De punten in deze privacy statement zijn van toepassing op deze website (https://hondsbossche-events.nl/) en al haar bedrijfsactiviteiten.
Onze website en diensten zijn niet gericht op minderjarigen onder de leeftijd van 18 jaar en wij verzamelen niet bewust informatie van minderjarigen. Als u vermoedt dat wij onverhoopt persoonsgegevens hebben verzameld over minderjarigen, neem dan contact op via info@hondsbossche-events.nl zodat wij deze informatie kunnen verwijderen.

Eigendom content op deze website

Het is niet toegestaan om, zonder explicite toestemming van Hondsbossche Events, opmaak, afbeeldingen, tekst of andere vormen van content of code van de website "https://hondsbossche-events.nl/" te kopiëren en/of bewerken.

Privacy

Voor zowel u als Hondsbossche Events, geldt dat vertrouwelijke informatie niet met derden gedeeld mag worden zonder expliciete toestemming van de andere partij.

De cookies van "https://hondsbossche-events.nl/" en alle sub-mappen daarvan, slaan uitsluitend op wat technisch noodzakelijk is om de website veilig te kunnen gebruiken. De cookies op deze website verzamelen geen gegevens t.b.v. verkoop- of marketing doeleinden.

Door gebruik te maken maken van deze website, gaat u automatisch akkoord met de plaatsing van deze cookies.

De website https://hondsbossche-events.nl/ slaat uitsluitend die persoonsgegevens gegevens op die noodzakelijk zijn om op een veilige wijze deze website online te houden en uw boekingen en/of bestellingen te kunnen beheren.

Welke persoonsgegevens worden door deze website opgeslagen?

Hondsbossche Events slaat alleen informatie op die noodzakelijk is voor het beschermen van al haar bezoekers en om de door u afgenomen producten of diensten te leveren. Afhankelijk van welke interactie u met onze website heeft, gaat dit om een of meer van de volgende gegevens:

  • Contactgegevens
  • KVK/BTW nummer (Alleen bedrijven)
  • Door u geplaatste boekingen of bestellingen
  • Transactie gegevens
  • Bedrijfsgegevens welke noodzakelijk zijn voor het plaatsen van boekingen (Alleen bedrijven)
  • IP adres
  • Social media gegevens voor benoeming op Social media van welke verkopers er in de betreffende week op de betreffende markt staan. (Optioneel) (Alleen bedrijven)

Met wie worden uw persoonsgegevens gedeeld?

Hondsbossche Events verkoopt geen informatie door aan derden.

Hosting provider Intelligent Web beheert de technisch werking van deze website en de onderliggende server. Tijdens het uitvoeren van technisch onderhoud of een verzoek van Hondsbossche Events, kan het voorkomen dat Intelligent Web uw persoonsgegevens ziet. Intelligent Web zal nooit uw gegevens gebruiken t.b.v. verkoop- of marketing doeleinden.

Indien u vanuit https://hondsbossche-events.nl/ of een van de sub-mappen, doorklikt naar de website van een derde partij, bijvoorbeeld voor het maken van een digitale betaling, gaat u ermee akkoord dat wij – die gegevens die noodzakelijk zijn voor de door u gestarte actie – delen met de betreffende derde partij. Indien hier sprake van is, kunt u dit makkelijk herkennen aan:

  • De domeinnaam https://hondsbossche-events.nl/ in de adresbalk is veranderd naar die van de derde partij.
  • De pagina ziet er anders uit in opbouw en opmaak.

Wanneer Hondsbossche Events een gerechtelijk bevel ontvangt, welke Hondsbossche Events verplicht om bepaalde informatie te verstrekken, zal Hondsbossche Events hier gehoor aan geven.

Beveiliging van uw gegevens

Uw gegevens worden door ons en verwante derde partijen beveiligd tegen verlies, diefstal en misbruik door middel van administratieve, technische en fysieke maatregelen. Ook worden ze beschermd tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging en/of vernietiging.

Het bezoeken en gebruiken van deze website, gaat uitsluitend via een beveiligde verbinding.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we van onze bezoekers krijgen helpen ons om onze site en diensten verder te ontwikkelen en te verbeteren. We gebruiken diverse tools om het gebruik van onze diensten en processen te analyseren.

Branchebescherming

Op de markten doet Hondsbossche Events aan branchebescherming. Dit betekend dat wij uw boeking kunnen weigeren, indien er al te veel verkopers met een vergelijkbaar assortiment geregistreerd staan voor de betreffende dag. Dit geld uiteraard niet voor de kofferbakmarkten.

Herroepingsrecht

Als consument heeft u wettelijk recht op een bedenktijd van 14 dagen om uw boeking/bestelling te annuleren. Ondanks dat deze wetgeving uitsluitend particuliere bestellingen/betalingen betreft, maakt Hondsbossche Events geen onderscheid in hoe particulieren of bedrijven kunnen annuleren.

De website https://hondsbossche-events.nl/ is erop ingericht dat u, conform onze richtlijnen, uiterlijk 24 uur voor aanvang van het betreffende evenement van te voren mag verplaatsen naar een nieuwe datum. Indien u toch binnen 24 uur voor aanvang wilt verplaatsen of als u wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer die op de pagina van het betreffende evenement vermeld staat.

Hondsbosshe Events berekend annuleringskosten ter hoogte van 10% van de boekingskosten incl. btw.

Aanvullende voorwaarden afzonderlijke events

Per event hanteren wij aanvullende voorwaarden, zoals bijvoorbeeld hoe vroeg u voor aanvang van het evenement het terrein op mag. Door deel te nemen aan het event, gaat u akkoord met deze aanvullende voorwaarden.

Op onze website https://hondsbossche-events.nl/ kunt u op de pagina van het betreffende evenement deze voorwaarden terug vinden.

Aanvullende voorwaarden nieuwsbrief abonnees

Hondsbossche Events is een Nederlandse onderneming die gebruik maakt van in Nederlands grondgebied geplaatste servers voor dataopslag en voldoet daarmee aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Daarnaast maakt Hondsbossche Events gebruik van Mailchimp (gesitueerd in de Verenigde Staten) als ons marketingautomatiseringsplatform t.b.v. onze nieuwsbrieven en mailingen. Middels de link in al onze mailingen kunt u altijd uw gegevens inzien, wijzigen en/of verwijderen. U kunt hiertoe ook een verzoek indienen via info@hondsbossche-events.nl.

Zie https://mailchimp.com voor meer informatie over Mailchimp.

Aanvullende voorwaarden Discgolf boekingen

Voor Discgolf boekingen maken wij gebruik van een iframe van Leisure King. Dit betekend dat, wanneer u de pagina “https://hondsbossche-events.nl/disc-golf/boek-direct” bekijkt, dat u automatisch gebruikt maakt de website en cookie(s) van Leisure King en daarmee uw gegevens met hen deelt.

Wanneer u een boeking plaatst voor Discgolf, maakt u gebruikt van het boekingssysteem van Leisure King en gaat u akkoord met de voorwaarden van Leisure King.

Zie https://www.leisureking.nl/ voor meer informatie over Leisure King.

Opslag van data en gegevens

Een verzoek voor wijziging zullen we binnen 30 dagen verwerken. We behouden het recht voor om onredelijke verzoeken of verzoeken die niet wij niet verplicht zijn door te voeren, te weigeren.

Klantgegevens en logfiles worden door ons en derden niet langer opgeslagen dan noodzakelijk is voor de dienstverlening of dat wettelijk verplicht is gesteld.

Wijziging voorwaarden

Hondsbossche Events behoud zich het recht voor ten alle tijden de algemene voorwaarden te wijzigen. U kunt de actuele versie ten alle tijden terugvinden op onze website: "https://hondsbossche-events.nl/algemene-voorwaarden".

Wanneer u reeds een account bij Hondsbossche Events heeft, kunt u zich tot 1 maand na de datum van deze algemene voorwaarden beroepen op de een na laatste versie van de algemene voorwaarden. Indien u geen bezwaar maakt binnen 1 maand na de genoemde datum, gaat u akkoord met de nieuwe algemene voorwaarden.

Vragen?

Indien u nog vragen of opmerkingen hebt over de algemene voorwaarden van Hondsbossche Events, dan kunt u contact met ons opnemen via info@hondsbossche-events.nl.

Informatie over uw rechten, indienen van klachten of intrekken van toestemming voor verwerking van gegevens is te vinden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.